Sponsorloop voor Het Vergeten Kind

Op zondag 6 oktober gaan Dalinja en ik, samen met uitgeverij Blossom Books, hardlopen voor Stichting Het Vergeten Kind! En ik hoop natuurlijk dat jullie ons willen sponsoren (als je de financiële ruimte hebt).

Zoals jullie weten heb ik bij het schrijven van mijn nieuwe Young Adult-boek Alleen thuis veel hulp gehad van ervaringsdeskundigen met jeugdzorg. Onder andere van Dalinja, die ik mocht interviewen, die herinneringen schreef voor het boek en de eerste versie meelas.

Al tijdens dat schrijfproces bedacht Dalinja: hoe mooi zou het zijn als we een sponsorloop organiseren nadat het boek is verschenen en dat we samen gaan hardlopen voor Het Vergeten Kind, om andere kinderen met moeilijke thuissituaties te steunen? Dat is de Singelloop in Utrecht op zondag 6 oktober geworden!

Dalinja en ik lopen samen de 5 KM. Vanuit Blossom Books lopen uitgever Myrthe en marketingmedewerker Frederiek (10 KM) mee. Allemaal met hetzelfde doel: aandacht & zoveel mogelijk geld ophalen voor Het Vergeten Kind!

Dus: wil jij onze Singelloop voor Het Vergeten Kind via onze GoFundMe-pagina sponsoren vóór 6 oktober (elk bedrag is welkom)? Superbedankt alvast!!! We hebben nu 300 euro opgehaald van ons streefbedrag van 1.000 euro en zijn ondertussen al flink aan het trainen/sporten/hardlopen…

Nog even voor alle duidelijkheid: het geld dat wij ophalen gaat volledig naar Het Vergeten Kind en staat los van mijn boek. Alleen thuis is puur de aanleiding om deze sponsorloop te organiseren.

Doneren kan via onze GoFundMe:
https://www.gofundme.com/f/carlie-dalinja-blossom-books-lopen-voor-het-vergeten-kind