Blog

58 Articles
Trotse gast bij boekpresentatie #NOTME

Trotse gast bij boekpresentatie #NOTME

Zelf een boek schrijven is natuurlijk het allermooist, maar een heel goede tweede is andere auteurs begeleiden bij het schrijven van hun boek. Werk dat ik met heel veel plezier doe sinds 2017, zoals recent bij het boek #NOTME. Gisteravond was ik bij de boeklancering van #NOTME van veiligheidskundige Mark de West, zijn antwoord op de #metoo-discussie. Ik………trending_flat

Benieuwd naar #Heerestraat? Lees dit leesfragment

Benieuwd naar #Heerestraat? Lees dit leesfragment

Benieuwd naar de inhoud van mijn boek ‘Heerestraat & Rozenlaan’? Lees het leesfragment dat de Boekenkrant publiceerde in de (papieren) juli-editie, met daarin een typisch, hoogst ongemakkelijk kind-van-gescheiden-ouders-moment… Ik ben zo zenuwachtig voor de tienminutengesprekken op school dat ik niets in me op kan nemen. Voor zover ik weet is dit de eerste keer dat………trending_flat