Blog

60 Articles
Hoera, nieuw boek Het meisjesmanifest AF!

Hoera, nieuw boek Het meisjesmanifest AF!

Hoera, tijd voor (alcoholvrije) bubbels, want mijn nieuwe Young Adult-boek Het meisjesmanifest is AF! Gisteravond stuurde ik, precies op tijd voor mijn verlof, mijn allerbeste 85.000 woorden naar uitgeverij Blossom Books. Vergeleken met mijn vorige YA Heerestraat & Rozenlaan schreef ik dit boek in sneltreinvaart (minder dan 1 jaar versus 5 jaar), en het voelt………trending_flat

Trotse gast bij boekpresentatie #NOTME

Trotse gast bij boekpresentatie #NOTME

Zelf een boek schrijven is natuurlijk het allermooist, maar een heel goede tweede is andere auteurs begeleiden bij het schrijven van hun boek. Werk dat ik met heel veel plezier doe sinds 2017, zoals recent bij het boek #NOTME. Gisteravond was ik bij de boeklancering van #NOTME van veiligheidskundige Mark de West, zijn antwoord op de #metoo-discussie. Ik………trending_flat