Blog

75 Articles
Andere schrijfdromen: non-fictie

Andere schrijfdromen: non-fictie

Vorige week verscheen ‘Omgaan met ongewenste intimiteiten’, mijn tweede boek als coauteur. Maar: hoe word je nu eigenlijk coauteur? In dit blog vertel ik hoe ik in de (interessante!) wereld van de non-fictie terechtkwam. Als freelance journalist interviewde ik in 2014 voor vakblad PsychoPraktijk seksuologe Ingeborg Timmerman. Het werd een superleuk interview en dat vond………

Nieuw boek: Omgaan met ongewenste intimiteiten

Nieuw boek: Omgaan met ongewenste intimiteiten

Augustus wordt een fantastische boekenmaand, want er verschijnen niet 1, maar 2 nieuwe titels van mij! Vanaf vandaag in de winkel: het non-fictieboek Omgaan met ongewenste intimiteiten, geschreven samen met veiligheidskundige Mark de West, uitgegeven door uitgeverij AnderZ. Een stukje uit mijn voorwoord waarin ik vertel over mijn motivatie: ‘ (…) Dit boek is ook………

Schrijfdromen #2

Schrijfdromen #2

Het duurde even (ik bedoel 4 maanden), maar hier is dan deel 2 in mijn reeks Schrijfdromen. Toen het in 2010 net niet lukte om voet tussen de deur te krijgen als scenarioschrijver bij GTST, besloot ik om serieus werk te maken van mijn andere grote schrijfdroom: een boek schrijven én publiceren (en dan het………

New book alert: YA-novelle ‘Het zusje van’

New book alert: YA-novelle ‘Het zusje van’

Het duurde natuurlijk véél te lang voordat ik met deze ‘officiële’ aankondiging kom. Eind van de zomer verschijnt (hoera!) mijn nieuwe titel ‘Het zusje van’: 1 van de 2 allereerste Blossom Books Shorties! Het verhaal gaat over Liv (15): een gewoon meisje op een gewone school, waar ze gewoon gelukkig is. Tot haar broer Alex………

Schrijfdromen #1

Schrijfdromen #1

Dit jaar vier ik mijn 10-jarig jubileum als schrijver/ondernemer (hoera!) en ik beloofde een maand geleden al mijn mooiste & stomste ondernemersmomenten met jullie te delen. Toen kwam corona en dacht ik: ja, dit slaat nu nergens op… Maar dit hele leven slaat niet echt ergens op en ik heb ook weinig anders te delen,………

Het zusje van

Het zusje van

Het zusje van – Blossom Books Shortie augustus 2020, Blossom Books Het zusje van gaat over Liv: een gewoon meisje op een gewone school, waar ze gewoon gelukkig is. Tot haar broer Alex in het ziekenhuis belandt door een auto-ongeluk. Niet alleen is Alex zwaargewond, het meisje dat hij aanreed heeft het niet overleefd. Zoë………

Omgaan met ongewenste intimiteiten

Omgaan met ongewenste intimiteiten

Omgaan met ongewenste intimiteiten – Privé en op het werk augustus 2020, AnderZ (samen met Mark de West) Heb jij last van een collega die steeds seksuele toespelingen maakt of je ongepast aanraakt? Voel jij je bedreigd als een man geen nee accepteert? Vind je het eng om ’s avonds in je eentje met het………