Blog

67 Articles
Schrijfdromen #1

Schrijfdromen #1

Dit jaar vier ik mijn 10-jarig jubileum als schrijver/ondernemer (hoera!) en ik beloofde een maand geleden al mijn mooiste & stomste ondernemersmomenten met jullie te delen. Toen kwam corona en dacht ik: ja, dit slaat nu nergens op… Maar dit hele leven slaat niet echt ergens op en ik heb ook weinig anders te delen,………

Het meisjesmanifest-feestje

Het meisjesmanifest-feestje

Nu wordt het écht echt. Afgelopen week mocht ik de proef bekijken van mijn nieuwe Young Adult-boek ‘Het meisjesmanifest’, dat eind september verschijnt bij de allerleukste YA-uitgeverij van Nederland, Blossom Books. En wat was dat een feestje! Het zijn dezelfde woorden, maar het leest zó anders in een opgemaakte proef. Eerlijk is eerlijk: het is………

Hoera, nieuw boek Het meisjesmanifest AF!

Hoera, nieuw boek Het meisjesmanifest AF!

Hoera, tijd voor (alcoholvrije) bubbels, want mijn nieuwe Young Adult-boek Het meisjesmanifest is AF! Gisteravond stuurde ik, precies op tijd voor mijn verlof, mijn allerbeste 85.000 woorden naar uitgeverij Blossom Books. Vergeleken met mijn vorige YA Heerestraat & Rozenlaan schreef ik dit boek in sneltreinvaart (minder dan 1 jaar versus 5 jaar), en het voelt………