YA-event Noordwijk: mooie afsluiter Boekenweek van Jongeren!

Het weekend is al voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog om van na te genieten. Deze zijn gemaakt op het YA-event in Noordwijk afgelopen zaterdagavond – een mooie afsluiting van de Boekenweek van Jongeren 2024! 

De bank op het podium voor het interview deelde ik met Blossom Books-schrijfcollega Astrid Boonstoppel en met booktokker Noahleest, en ik vond ons een gezellige combi! We hadden het over jongeren en lezen, leesbevordering, btw-verhoging (meeeh), over Astrids 3PAK-verhaal, over Noahs Club Lees, over mijn nieuwe boek Alleen thuis. Toen we het hadden over onze nieuwe (schrijf)plannen, raadde Noah in 1x de precieze titel van mijn nieuwe schrijfproject (!) maar gelukkig was de microfoon toen ergens anders haha.

Daarna was Astrid ook nog mijn signeerbuddy en zo vloog de avond voorbij!

Dank aan iedereen die naar ons interview luisterde. Extra dank aan de mensen die daarna met een exemplaar van Alleen thuis bij me langskwamen, omdat ik hun interesse had gewekt. Speciale vermelding voor oma die Het zusje van kocht (nadat ik in het interview had verteld dat dat mijn meest gelezen boek op middelbare scholen is); ze kocht het voor zichzelf en haar kleinkinderen. En natuurlijk heel veel dank aan Britt & Nicky van Boekhandel Van der Meer voor de goede organisatie – ±75 kaarten verkocht, jullie mogen trots op jezelf zijn!

Belangrijk podium

De rit naar huis van Noordwijk naar Deventer was donker en lang – zelfs extra lang omdat de A1 dicht was – en zondag was ik niet veel waard. Maar ik heb er toch van genoten. Het is leuk om deze maand elk weekend een event of interview of signeersessie te hebben om de komst van Alleen thuis met jullie te vieren 🙂

Aankomend weekend wacht er nog een héél belangrijk podium op mij, namelijk: YALFU. Ik kan echt niet wachten! Gelukkig nog wel genoeg dagen om mijn schorre stem rust te geven, zodat ik alle vragen over mijn boeken daar kan beantwoorden zónder hoestaanvallen. (O, en mocht ik je vrijdagavond tegenkomen op het Kinderboekenbal en je denkt: die is stil, dan weet je waarom ik mijn stem spaar haha!)