boekpresentatie Het meisjesmanifest Carlie van Tongeren

Nu wordt het écht echt. Afgelopen week mocht ik de proef bekijken van mijn nieuwe Young Adult-boek ‘Het meisjesmanifest’, dat eind september verschijnt bij de allerleukste YA-uitgeverij van Nederland, Blossom Books.

En wat was dat een feestje! Het zijn dezelfde woorden, maar het leest zó anders in een opgemaakte proef.

Eerlijk is eerlijk: het is óók het moment dat ik over alles ga twijfelen. Is het begin vlot genoeg? Had ik niet beter…? (Een twijfelfeestje dus, wat toch iets minder leuk is.)

Maandag 2 september ging ‘Het meisjesmanifest’ dan echt naar de drukker en kan ik het helemaal loslaten. Eventjes dan – totdat ik ‘lekker’ zenuwachtig kan gaan worden voor de boekpresentatie van ‘Het meisjesmanifest’ op donderdag 26 september in Amsterdam (17-19u, locatie OBA De Hallen). Dat wordt hoop ik een nóg mooier feestje, mét @themartialmusic en @miloudeelen!

Laat je het weten als je er ook bij wilt zijn om het mee te vieren? Hier vind je de details van mijn boekpresentatie. Hopelijk tot dan! 🙂

boekpresentatie Het meisjesmanifest Carlie van Tongeren