ZIN IN SEKS! – Zo ontwikkel je een sexy state of mind
november 2016, AnderZ/Van Duuren
april 2022, herziene editie, Van Duuren Psychologie

Heb jij één keer per maand seks, alleen omdat je vindt dat ‘het moet’? Is seks meer een last dan een lust? Je bent niet de enige: zo’n 30 procent van de vrouwen zegt weinig of geen zin in seks te ervaren, zelfs niet in een warme relatie, terwijl daar geen lichamelijke verklaring voor is. Dat kan leiden tot spanningen en twijfels, in je relatie en bij jezelf.

In Zin in seks! legt seksuoloog Ingeborg Timmerman het verband tussen zin in seks en onze persoonlijkheid. Ze ontdekte dat verminderd lustgevoel vaker veroorzaakt wordt door ‘uit balans zijn’ dan bijvoorbeeld door hormonen of een gebrek aan fantasie.

Gelukkig kun je hier wél wat aan doen. In dit boek ga je aan de slag met het persoonlijkheidsmodel ‘de Bloem’ om die balans in jezelf te herstellen. Je volgt daarbij vier herkenbare casussen, geïnspireerd op echte cliënten en veelvoorkomende vrouwenproblemen in de seksuologiepraktijk. Ontdek je sexy state of mind met deze verfrissende en verdiepende visie op zin in seks.

Een positief en praktisch boek voor alle vrouwen die remmingen ervaren in hun seksleven en daar graag vanaf willen – nu in een volledig geactualiseerde editie met nieuwe cover (april 2022).

‘Zin in seks! biedt een originele visie op zin in seks bij vrouwen, in heldere taal en met toegankelijke verhalen uit de praktijk. Een echte must-have, wat mij betreft!’ – Goedele Liekens

 

Zin in seks! is verkrijgbaar als paperback (24,99 euro) of als e-book (17,99 euro).
Bestel hier jouw exemplaar of koop het bij je lokale boekhandel #shoplocal 🙂