Mijn nieuwe Young Adult-boek Het is hier helemaal (niet) perfect! is naar de drukker en dat betekent dat we echt kunnen gaan uitkijken naar de lancering (waaah)! Mét een heus boekenfeestje op donderdagavond 18 november, live, in mijn hometown Deventer bij de nieuwe vestiging van Boekhandel Broekhuis. 

Dat vind ik heel speciaal, en ook spannend, want stiekem zit ik liever in mijn eentje in mijn joggingbroek een boek te schrijven dan in een feestjurk met een microfoon te vertellen over dit boek.

Toch stap ik graag uit mijn comfortzone om de komst van mijn 4e YA-boek bij uitgeverij Blossom Books met jullie te vieren!

De laatste keer dat ik een echte boekpresentatie kon houden was 2 jaar geleden, voor Het meisjesmanifest. Toen zat ik met de stress van een baby van 4 maanden die ik voor en na de presentatie borstvoeding moest geven, dus het wordt vast ontspannener dan dat haha!

Deventer is niet voor iedereen dichtbij, maar: woon of ben je donderdag 18 nov in (omgeving) Deventer, dan zou ik het geweldig vinden als je erbij bent! Laat het me even weten via een DM of mail, dan houd ik een lijstje bij. Het is op koopavond, tussen 19 en 21 uur. Graag tot dan!