Dit weekend was ik te gast bij het allereerste Booklovers event bij Boomker Boeken in Haren en dat vond ik echt een geslaagde boekenavond! ❤️

Er waren bijna 50 boekenliefhebbers en op een verhoging tussen de kookboeken, werd ik geïnterviewd door Sarina over mijn YA-boeken, schrijven en lezen. Ik mocht schrijftips geven en las een stukje voor uit Het is hier helemaal (niet) perfect! – een van mijn favoriete scènes tussen Yara en Ro op het schildpaddeneilandje Nusa Penida over wel of geen doelen hebben.

Ook luisterde ik met veel plezier naar het verhaal van @brittalsemgeest (Basically Brit) over haar youtube-kanaal en webshop met bookish items. En naast mij gaf @creatievelien_ een workshop reading journal aan een hele volle tafel.

De avond had een mooie samenhang en het is superfijn om als schrijver onderdeel uit te mogen maken van het podiumprogramma. Ik was oprecht verrast en vereerd hoeveel mensen een (of twee) van mijn boeken kochten en na afloop lieten signeren! ☺️ Zelfs lezers die normaal gesproken alleen Engelstalige boeken lezen. En het signeren van ansichtkaarten voor de 2 meiden die mijn boeken later voor hun verjaardag gaan vragen, vond ik even leuk.

Van tevoren was ik wel zenuwachtig voor hoe de avond zou lopen, of ik wel leuke of goede antwoorden zou geven op de vragen van Sarina en het publiek. En ook voor de autorit van 1,5 uur terug naar huis, dwars door het donker met drie verdwaalde lantaarnpalen onderweg. Gelukkig hielpen alle schrijfplaylists & het fijne gevoel van deze boekenavond me daardoorheen.

Bedankt voor de organisatie @boomkerboeken & @livethebooklife en natuurlijk iedereen die er was!! 🙏🙏