In de Boekenweek van Jongeren 2022 was ik aanwezig op het YA-booktok-event in de mooiste bibliotheek op de Neude, georganiseerd door de enthousiaste @miekpiek samen met de grote naastliggende boekhandel Broese.

Daar ging ik in gesprek met booktokker @gayotic_bookworm op deze comfortabele vliegstoelen en ik gaf een schrijfworkshop. Daarna volgde ik zelf de booktokworkshop van Dilayra, aangezien ik nog wel wat Booktok-inspiratie kan gebruiken.

Óók mocht ik biebboeken signeren; dat was zo speciaal dat ik vind dat ze een aparte post verdienen…

Dit was weer mijn 1e YA-event na mijn zomerschrijfcocon, dussss ik was enigszins zenuwachtig voor iets te veel ge-ehhh en gestamel. Maar gelukkig was het hartstikke leuk en voelde het op het moment zelf heel natuurlijk.

Dit zijn de volgende YA-events waar ik binnenkort ben:
📚 @boomkerboeken in Haren op zaterdag 29 okt. vanaf 19:30
📚 @vanderveldeboekendrachten in Drachten op vrijdag 11 nov. vanaf 19:30

Ik hoop jullie daar te zien (voor wie in het noorden woont) & anders daarna nieuwe actiefoto’s met jullie te delen!