Ik hou deze caption eens een keer kort. Want ik was vrijdagavond 30 september op het Kinderboekenbal en wat valt daar nog aan toe te voegen? Als de jonge Carlie dat toch had geweten…

Dankbaar en trots dat ik erbij mocht zijn. Veel foto’s heb ik niet, vergeten in het moment, maar wel deze op de gouden loper met het team van Blossom Books en collega-schrijver Lisa van Campenhout en vertaler Merel Leene. En natuurlijk de totaal niet scheef gepositioneerde polaroidfoto.

Ik heb genoten van het podiumprogramma, het dansen en van het ontmoeten van andere schrijvers. (En het was ook vermoeiend om steeds te denken: ik ken jou, maar wie ben jij ook alweer…? 🙈)

In 2019 mocht ik voor het eerst mee naar het Kinderboekenbal. Omdat ik toen nog borstvoeding gaf moest ik met kolf op stap en om 23.00 al weer naar het station. Dit jaar ga ik het anders doen, dacht ik. Ik boekte een kamer in Hotel Arena waar het feest was en zou gaan shinen tot de vroege uurtjes, om eindelijk eens goed te vieren dat ik mezelf jeugdboekenschrijver kan noemen. Helaas liep dat anders, was ik thuis nodig, en zat ik toch in de laatste trein tussen de dronken mensen, nadat ik op mijn OV-fiets glamoureus natgeregend was. Hopelijk krijg ik nog eens een 3e kans om die vroege uurtjes te halen.

Bedankt @stichtingcpnb voor het inderdaad gouden randje! En sorry, de caption werd toch niet heel kort.