Na een schrijfpauze van 5 maanden schrijf ik eindelijk aan een nieuw boek! Op deze foto zien jullie mij op mijn happy place (in mijn schrijfhuisje) op een heel happy moment:

Ik was hier zo blij dat ik eindelijk de eerste schrijfhobbel over ben (DAT VRESELIJKE BEGIN) dat ik wel heel erg intens kijk, een beetje evil zelfs 😂

O, wat kan ik dit laaaang uitstellen: een synopsis maken en een nieuw word-bestand openen met de werktitel met nog NUL woorden erin.

Ik dwong mezelf met deze 3 schrijfdagen echt te beginnen aan mijn nieuwe Young Adult-boek (mijn 6e!). Woensdag werkte ik aan de synopsis en schreef ik een proloog van 300 woorden.

Donderdag schreef ik de eerste echte hoofdstukken (tot 3.000 woorden) en die voelden nog een beetje mwah. En vrijdag haalde ik bijna de 6.000 woorden en wilde ik eigenlijk nog niet stoppen! Dit verhaal leeft nu 🤩

Donderdag 29 juni ga ik naar mijn uitgeverij Blossom Books om de synopsis & planning te bespreken en verder te brainstormen. Ik kan nu dus nog niks verklappen (behalve dat het geen shortie wordt)… maar ik hoop dat jullie toch samen met mij blij zijn dát er weer een nieuw boek in de maak is. Zo benieuwd wat jullie ervan gaan vinden! 💖