Stichting Lira regelt aan het einde van het jaar voor schrijvers oa de uitbetalingen van alle bieb-uitleningen. Altijd fijn natuurlijk, en ook superleuk om te zien welk boek het meest uitgeleend wordt! 💛

Dit is mijn top 5 fysieke boeken 2022-2023:

1. Het zusje van
2. Het is hier helemaal (niet) perfect!
3. Grijs
4. Cruise Control (feelgood, 2 uitgaven)
5. Heerestraat & Rozenlaan

En de top 5 van ebooks 1e halfjaar 2023:

1. Het zusje van
2. Het is hier helemaal (niet) perfect!
3. Heerestraat & Rozenlaan
4. Het meisjesmanifest
5. Cruise Control

Dus: een extra hoera voor Het zusje van! Mijn absolute topper, net als in 2022.

Bij de ebooks was grappig genoeg een halfjaar eerder Cruise Control (mijn feelgood uit 2013!) een onwijze uitschieter, toen werd het plotseling 627x uitgeleend terwijl het andere halfjaren onder de 100 blijft.

Mijn nieuwste boek Grijs deed nog maar half mee bij het bovenste rijtje en nog helemaal niet bij de ebooks, dus wie weet hoe mijn top 5-en er volgend jaar uitzien…!

Bedankt iedereen die een boek van mij heeft geleend! 🙏

PS. De schoolbiebs zijn hierin niet meegenomen.