Vrijdag was het Kinderboekenbal en dat was een avond met zoveel leuke kinderboeken (én jeugdboeken!)-mensen. Op de foto op de Kinderboekenweek-loper met mijn gezellige Blossom Books-collega’s: ik ben blij dat ik deze ervaring met jullie mocht delen Lotte Boot (Het penthouse), Cecile Korevaar (Thuis draag ik bij me) en redacteur Linda van Scherrenburg. 

Geweldig natuurlijk, om de uitreiking van de Gouden Griffel en Penseel live mee te vieren, met hartverwarmende speeches van o.a. minister Dijkgraaf en welverdiend Gouden Griffel-winnaar Edward van de Vendel.

Heel blij ook met deze herkansing, want vorig jaar moest ik het bal (te) vroeg verlaten vanwege privé-omstandigheden. Daarom trakteerde ik mezelf dit jaar op een hotelkamer IN hotel Arena 😍

Ik merkte dat ik zoveel meer mensen kende dan vorig jaar, er kan dus veel gebeuren in een jaar… Bij sommige mensen die ik ontmoette bedacht ik thuis pas: o ja, nú weet ik wie je bent (sorry als dat bij jou zo was!).

Bedankt CPNB voor deze mooie kinder(en jeugd)-boekenavond!