Auteursfoto Carlie van Tongeren

Twee weken geleden maakte fotograaf Tatjana Almuli nieuwe auteursfoto’s en deze foto komt op mijn nieuwe boek! Het ging allemaal heel relaxed en ik ben blij met het resultaat. Er zaten nog meer mooie foto’s tussen en die zal ik later zeker met jullie delen.

Op mijn Instagram vind je ook nog wat behind the scenes-fotootjes, want de shoot vond plaats in/rond het kantoor van uitgeverij Blossom Books en daar…

… ontmoette ik het gezellige team van BB weer én mede-auteurs Lisa van Campenhout en het altijd sprankelende Damnhoney-duo.

… ervaarde ik hoe geweldig het is om eens níét lachend als een breedbekkikker op de foto te gaan.

… ontdekte ik weer eens dat de wereld niet ophoudt bij de grenzen van Deventer. Zelfs 3 jaar na mijn verhuizing voelt richting Utrecht rijden nog een beetje als thuiskomen 🙂

… en last but not least: nam ik plaats in DE uitgeversfauteuil van DE uitgever/directeur Myrthe Spiteri om daar mijn nieuwe boekcontract door te lezen (en maakte ik eerst stiekem een foto toen Myrthe er niet was, voelde me zelf weer even een puber). Ik tekende voor Young Adult nummer 4 bij BB: ‘Het is hier helemaal (niet) perfect!’

Nou, en nu hoef ik alleen nog maar het boek te schrijven bij deze foto 🙈😅  Heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Foto credits: Tatjana Almuli / juni 2021

Auteursfoto Carlie van Tongeren