Nieuwe novelle

Het duurde natuurlijk véél te lang voordat ik met deze ‘officiële’ aankondiging kom. Eind van de zomer verschijnt (hoera!) mijn nieuwe titel ‘Het zusje van’: 1 van de 2 allereerste Blossom Books Shorties!

Het verhaal gaat over Liv (15): een gewoon meisje op een gewone school, waar ze gewoon gelukkig is. Tot haar broer Alex (18) een auto-ongeluk veroorzaakt waarbij een meisje van school om het leven komt. Ineens weet iedereen op school wie ze is. Hoe gaat Liv daarmee om: op school en thuis?

Ik ben nu aan het herschrijven en voor mijn vakantie lever ik het in (nog maar 1 week!). Ik vind het ZO leuk om me voor het eerst aan een novelle te wagen; om in 30.000 woorden (ongeveer 1/3 van een ‘dik’ boek) een volwaardig verhaal met geloofwaardige personages neer te zetten. Tegelijkertijd was het schrijven ook ZO moeilijk, vanwege corona met allemaal losse werkuurtjes en onzekerheid. Daarom durfde ik het niet eerder aan om dit nieuws te delen, te bang dat ik het niet (goed) voor elkaar zou krijgen. Maar nu dus eindelijk wél en ik ben al ZO benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

Wil je meer lezen? Op de site van uitgeverij Blossom Books vind je de aankondiging.
Of bekijk hier de zomercatalogus 2020 van Blossom Books (P12/13)