OMGAAN MET ONGEWENSTE INTIMITEITEN – Privé en op het werk
augustus 2020, AnderZ (samen met Mark de West)

Heb jij last van een collega die steeds seksuele toespelingen maakt of je ongepast aanraakt? Voel jij je bedreigd als een man geen nee accepteert? Vind je het eng om ’s avonds in je eentje met het openbaar vervoer naar huis te gaan? Dan kunnen de auteurs van Omgaan met ongewenste intimiteiten je helpen.

Het heeft geen zin intimiderend en grensoverschrijdend gedrag op dezelfde manier te beantwoorden. Als je dat al zou kunnen, bereik je er meestal alleen maar mee dat de situatie verder escaleert. Het is veel slimmer om te weten hoe je afwijkend en potentieel gevaarlijk gedrag herkent en hoe je daarop kunt anticiperen. In dit boek bundelen Mark de West, expert op het gebied van (persoons)beveiliging, en Carlie van Tongeren, auteur van diverse boeken over seksualiteit en feminisme, hun ervaring en expertise. Daarmee ontwikkel je een strategie waarmee je je zelfverzekerder en nooit meer overvallen zult voelen.

  • Luister naar je intuïtie, herken afwijkend gedrag en leer welke strategische aanpak werkt.
  • Gebaseerd op technieken uit de politie- en beveiligingswereld.

Omgaan met ongewenste intimiteiten is het 2e boek van Carlie van Tongeren als co-auteur. Voor AnderZ schreef ze eerder samen met seksuologe Ingeborg Timmerman het boek Zin in seks!

Verkrijgbaar als paperback voor 21,99 euro.
Bestel jouw exemplaar hier of koop het via je lokale boekhandel #shoplocal 🙂