Voor en achterkant boekenlegger Het zusje van

Hoera, mijn Young Adult-boek Het zusje van krijgt een 2e druk! Heel blij met alle lezers die al hebben kennisgemaakt met mijn Blossom Books shortie en hopelijk worden dat er dus nog meer 🙌

Toen ik donderdag dit mailtje van mijn redacteur las, stond ik natuurlijk te stuiteren. Omdat er al zoveel gebeurde afgelopen week, bewaarde ik dit nieuwtje nog even. (Wel verstop ik mijn griephoofd vandaag even achter de 2 Zusjes…) De eerste druk van Het zusje van verscheen eind augustus 2020.

Dan nog een vraag:
Heb jij tijdens het lezen foutjes gespot of kleine dingen (woorden/zinnen) waarover je viel? Deel ze met me! Hieronder in de comments of via de story. Deze week kan ik nog redactionele wijzigingen mailen voor de herdruk. Dankzij een oplettende lezer heb ik alvast 1 verkeerd gespelde filmtitel doorgegeven en zelf heb ik vandaag mijn boek weer helemaal gelezen.

En… ik heb nog meer herdruk-nieuws deze week, dus stay tuned!