Deze foto maakte Sanne van de Van der velde boekenpodcast van mij tijdens ons podcast-interview van vorige week, waarin ik o.a. mocht vertellen over mijn nieuwe Young Adult-boek Het is hier helemaal (niet) perfect!. Ik vind dit zo’n bijzondere foto!

Ook past deze foto uitstekend bij wat er de komende tijd op mijn agenda staat, nu allebei mijn boeken bij de drukker liggen en ik er niets meer aan kan veranderen! (tenzij jullie mijn boeken massaal kopen en er meteen een 2e druk komt, natuurlijk). Dat betekent: uit mijn veilige schrijfbubbel en in de spotlights.

Het eerste gaat me altijd uitstekend af, bij het tweede geldt (gelukkig) oefening baart kunst. Dus ondanks dat ik nogal een nerveus persoon ben als ‘ineens’ alle aandacht op me gericht is, heb ik daar ook zin in. Want ik schrijf natuurlijk geen boeken zodat niemand ze vervolgens gaat lezen.

Dus: houd mijn Instagram de komende tijd in de gaten voor wat ik online en offline ga doen rondom mijn beide boeken. Ik kan alvast verklappen dat ik de fysieke boekpresentatie van mijn YA Het is hier helemaal (niet) perfect! op donderdag 18 nov. anders ga inrichten, vanwege de aangescherpte coronaregels in winkels en dat er iets meer online gaat gebeuren dan offline. Dat heeft ook weer z’n voordelen natuurlijk, voor iedereen die niet bij mij in de buurt woont. Dat vertel ik later deze week in een aparte post wanneer we alles helder hebben!

Stay tuned dus en ondertussen gebruik ik deze ’tussenweek’ om te genieten van de stilte voor de storm en me voor te bereiden op twee presentatie-weken (inhoudelijk uiteraard, maar ook zorgen dat mijn haar weer eens goed zit en dat ik iets anders aan kan trekken dan een schrijf-huis-pak).

Beluister hier de YA-podcast van boekenwinkelketen Van der Velde 🙂