boekcontract Blossom Books YA Heerestraat & Rozenlaan

Jeeeeeeeej! Op woensdagmiddag 1 november was het zover: ik zette mijn handtekening onder mijn allereerste YA-boekcontract. En ook nog bij de gezelligste YA-uitgeverij van Nederland, Blossom Books 🙂

Na lang, lang, lang zweten op mijn young adult-manuscript (werktitel: ‘Heerestraat, Rozenlaan & andere rampen’) en nog langer zweten in afwachting van de reactie van Blossom Books, was daar eind september het verlossende woord: deze supergezellige YA-uitgeverij wil mijn young adult-roman echt gaan uitgeven!

Er moet nog één herschrijfronde plaatsvinden – deadline 1 maart 2018 – maar daar denk ik nog niet aan op deze mooie eerste novemberdag: vandaag zet ik met een grote glimlach mijn handtekening onder het boekcontract naast die van uitgeefdirecteur Myrthe Spiteri.

En mijn hondjestrui (zie foto) matcht ook nog eens geweldig met het hondje van Myrthe dat vandaag gezellig ronddartelt bij de uitgeverij in Utrecht.

Het is gewoon een topdag.