Daar is-ie dan (eindelijk): mijn superpersoonlijke non-fictieboek Van weerzin naar weer zin. De leverdatum schoof steeds nog op, maar ik doop vandaag (1 dec) om tot boek release dag, want ik kan echt niet meer wachten!

Van weerzin naar weer zin gaat over opnieuw genieten van seks na een negatieve of traumatische ervaring. Elk hoofdstuk open ik met mijn persoonlijke verhaal en seksuoloog/psychotherapeut Ingeborg Timmerman zorgt voor verbreding, verdieping en diverse andere voorbeelden. Het gaat onder andere over remmende gedachten, fysieke klachten, emoties en natuurlijk over een positieve seksualiteit (van jou alleen, en als je wilt met een partner).

Ik kan er nog heel veel meer over vertellen – dat ga ik de komende tijd zeker doen, hier en hopelijk ook in interviews. Maar voor nu houd ik het bij: hoera, welkom nieuw boek! Het boek dat ik destijds zo ontzettend graag had gelezen. Ik hoop dat het mensen die het nu nodig hebben, inspireert en helpt om hun eigen positieve weggetje te vinden ❤️

Vandaag ga ik genieten van deze mijlpaal (en oké, soms wil ik me ook even verstoppen achter mijn boek omdat het allemaal zo persoonlijk is wat erin staat).

Wil je in 2 minuten horen waarom dit belangrijk is? Ingeborg en ik namen twee filmpjes op, 1 voor ervaringsdeskundigen en 1 voor behandelaren. Je vindt ze via de verkooplink hieronder!

VAN WEERZIN NAAR WEER ZIN is vanaf 1 december 2021 overal te koop!

#shoplocal #steunjelokaleboekhandel