Hoera, mijn Young Adult-boek Het is hier helemaal (niet) perfect! bestaat precies 1 jaar!

Nou ja, precies… Natuurlijk net een paar dagen meer, want zo ‘perfect’ als hoofdpersoon Yara houd ik mijn Instagram niet bij.

Dit is een dankjewel aan iedereen die mijn boek heeft gelezen en/of er zo’n kunstwerk van heeft gemaakt op foto’s op diverse sociale media. (Er zijn nog véél meer mooie foto’s dan deze selectie op mijn Instagram, maar ik wilde er ook nog wat bewaren om recensies te delen.)

Met een 4.15 gemiddelde op Goodreads en een steady 4 sterren op Hebban, kan ik mezelf heel gelukkig prijzen.

Soms vraag ik mezelf weleens af hoe het met dit boek zou zijn gegaan als er geen lockdown was geweest, als ik het wel zo had kunnen presenteren als ik had gewild… maar dat het niet ging zoals ik had verwacht, paste uitstekend bij wat Yara in dit boek moet leren.

Hopelijk gaan in jaar 2 nog veel meer lezers met Yara op reis naar Azië! 💜💛