De voorjaarscatalogus van uitgeverij Blossom Books kwam onlangs door de brievenbus en ik dacht: oh ik sta er zelf niet in, maar leuk, eens even kijken wat er allemaal verschijnt… En toen ineens zag ik mezelf dus wel! Zo, op een spread! Haha, wat een bizar (en fijn) moment tussen het bladeren door 😍☺️

De aanleiding is dat ik in februari 2023 voor het eerst meedoe aan Literatour en daar natuurlijk álles ga vertellen over Grijs, mijn nieuwe shortie die dan net is verschenen (jan. 2023). Ik citeer: ‘Dit vieren wij met een speciale aanbieding, zodat nóg meer mensen kennis kunnen maken met Carlies ijzersterke boeken.’

De hele maand februari geldt er dus een fijne kortingsactie: mijn Young Adult-boeken (niet de shorties) kosten dan 15 euro ipv 18,99. Geldt voor: Heerestraat & Rozenlaan, Het meisjesmanifest en Het is hier helemaal (niet) perfect!.

Andere boeken waarnaar ik benieuwd ben

Check hier de nieuwe online Blossom Books catalogus voor alle mooie boeken die dit voorjaar verschijnen. Zelf kijk ik het meest uit naar de nieuwe Blossom Books Shortie van Lotte Boot, Het penthouse. Met een waanzinnig mooie cover en interview staat ze in de brochure.

Ook ben ik benieuwd naar het nieuwe boek van Sander Meij God bless America en het persoonlijke non-fictieboek Niet bepaald sexy van Milou Munsters, die ik live ontmoette op de laatste BB zomerborrel. Deze drie boeken verschijnen allemaal in maart 2023, dus dat wordt lezen geblazen…