Het is hier helemaal (niet) perfect! cover 2D

Deze post hadden jullie vast niet verwacht – ikzelf ook niet – dus: verrassing! Er is een nieuw omslag voor mijn vierde Young Adult-boek Het is hier helemaal (niet) perfect!, dat eind oktober verschijnt.

Hoewel ik het vorige ontwerp ook echt fantastisch vond, kregen we veel feedback dat het te jonge lezers zou aanspreken en niet echt paste bij een meisje dat in haar eentje naar de andere kant van de wereld reist. Daarom hebben uitgeverij Blossom Books, ontwerper Caren Limpens en ik besloten om het cover-roer helemaal om te gooien.

En dit is het resultaat: ik ben er heel blij mee! Natuurlijk moest ik wel even wennen, want dit is ook nieuw in mijn schrijversleven ☺️

Het verhaal verandert niet. Behalve dat ik me sinds deze week helemaal op het herschrijven stort. Na mijn vakantie en feedback van uitgeverij & fijne proeflezers heb ik daar héél veel zin in! Zoals jullie misschien wel weten, vind ik een 2e versie schrijven nog leuker dan een 1e. Ik houd jullie op de hoogte hoe het gaat!