Wat begon als grapje met @miekpiek van Bibliotheek Utrecht in de insta-comments, is in 2022 iets echts geworden: gesigneerde biebboeken.

Want die bestonden (naar mijn weten) nog niet, maar WAAROM EIGENLIJK NIET? Hoe leuk is het als je een biebboek opendoet, met een berichtje van de auteur erin?

Ik vind het onwijs tof dat ik dit mocht doen toen ik op 23 september aanwezig was op het Broese x Bieb Utrecht YA-event in de Boekenweek van Jongeren 2022 – uiteraard met toestemming van de afdeling collectie van de mooiste bieb op de Neude. Het is bijna jammer dat ik de gezichten van de volgende leners niet kan zien…

Hier zie je ze: een gesigneerde Heerestraat & Rozenlaan, Het meisjesmanifest en Het zusje van.

Ik ben onwijs benieuwd of er navolging komt! (Of spijt, maar daar ga ik niet van uit ;-))