Kijken jullie al uit naar de volgende in deze mooie Blossom Books Shorties reeks? Ik wel! Eerlijk is eerlijk: ik heb echt onwijs veel moeite met deze Grijze (haha) tussenfase: wel alvast mijn dierbare verhaal loslaten en níks meer kunnen doen, maar niemand die Grijs nog kan lezen…

Nog even doorzetten tot 25 januari 2023 en ondertussen genoeg om over na te denken, zoals een boektrailer (mijn 1e!), de lancering, nieuwe gastlessen enz.

EN tijd om zelf shortie nr. 3 Wees Lucie te gaan lezen! Want dat durfde ik in de laatste fase van Grijs schrijven niet aan… Ik ga in de kerstvakantie beginnen! 🤩

Ook leuk trouwens: deze shorties hebben alledrie een Jonge Jury-nominatie gehad! Het zusje van (van mij) was leestip 2021, De tweede stem van Elin Meijnen won de Jonge Jury Debuutprijs 2022 en Wees Lucie van Astrid Boonstoppel is leestip 2023. Trots ben ik onderdeel uit te maken van deze reeks! ✨