Voor het nieuwe leesjaar 2022 heb ik als goed voornemen: meer lezen! Meer dan in 2021 in ieder geval, want zoals ik in mijn vorige blog vertelde: 2021 was geen geweldig leesjaar.

Qua aantal dan (15), want de boeken die ik las waren wél heel mooi. In 2021 was ik beter in boeken KOPEN. Die titels wil ik uiteraard allemaal alsnog gaan lezen in dit nieuwe leesjaar. De eerste selectie Young Adult uit eigen kast die ik in 2022 ga lezen voordat ik iets nieuws mag kopen, is geworden…

– ‘Wie zette mijn naaktfoto’s online?’ van Jantine Jongebloed
– ‘Undercover’ van Eva Burgers
– ‘Blackmail’ van Cis Meijer
– ‘Wie ik gisteren was’ van Pamela Sharon
– ‘Zonder titel’ van Erna Sassen

Ik was nogal besluiteloos deze eerste week, dus het duurde even voordat ik had bepaald met welk boek ik dit leesjaar ga openen. Maar inmiddels zit ik helemaal in… het waargebeurde verhaal van Jantine!

Ik beloof jullie hier zo nu en dan op de hoogte te houden van mijn nieuwe leesjaar (óók als het niet perfect gaat)!