Yes! ❤️ Mijn Young Adult-debuut Heerestraat & Rozenlaan is gekozen tot 1 van de 10 campagnetitels van de Jonge Jury!

In juni 2018 mocht ik dit boek als nieuwe YA-auteur op het podium presenteren tijdens de Dag van de Jonge Jury (zie foto). Daarom vind ik het extra bijzonder dat ik hier in juni 2019 weer bij mag zijn en dan als 1 van de 10 geselecteerde auteurs! Stiekem hoopte ik daar al op toen ik die 5 juni TivoliVredenburg weer uit liep na die mooie en grootste boekpresentatie die ik mij kon wensen…

Natuurlijk is het gaaf dat ik kans maak om de Prijs van de Jonge Jury 2019 te winnen, maar wat ik nog leuker vind is dat de komende maanden heel veel meer jongeren van deelnemende scholen Heerestraat & Rozenlaan gaan lezen! 🤗

Je kunt nog tot 1 mei stemmen. Dus: is Heerestraat & Rozenlaan jouw favoriet? Stem dan via: jongejury.nl/stemmen

Ligt mijn boek trouwens niet in heel goed gezelschap op deze stapel?

Kerntitels Jonge Jury Heerestraat Rozenlaan

Foto credits voor Vera Cornel (grote foto) en Jonge Jury (kleine foto).