zomerbrochure Blossom Books Het meisjesmanifest september 2019

Hoera, tijd voor (alcoholvrije) bubbels, want mijn nieuwe Young Adult-boek Het meisjesmanifest is AF! Gisteravond stuurde ik, precies op tijd voor mijn verlof, mijn allerbeste 85.000 woorden naar uitgeverij Blossom Books.

Vergeleken met mijn vorige YA Heerestraat & Rozenlaan schreef ik dit boek in sneltreinvaart (minder dan 1 jaar versus 5 jaar), en het voelt ook wel een beetje raar om nu afscheid te nemen van de drie vriendinnen en hoofdpersonages Tess, Sara & Kati…

Begin van de zomer volgt er nog een herschrijfronde en ik zie uit naar de feedback. Jullie kunnen het boek rond september 2019 verwachten.

Tess’ verhaal is geïnspireerd op het ‘echte’ verhaal van Milou Deelen, die succesvol ageerde tegen slutshaming toen zij het jaarlijkse mikpunt werd van het slettenlied van haar studentenvereniging Vindicat. Milou zal een voorwoord in het boek verzorgen én het eerste exemplaar in ontvangst nemen op de boekpresentatie in september. Ik ben nu al erg benieuwd naar de reacties, superspannend weer…!

Wil je alvast een sneak preview van mijn nieuwe boek? Bekijk dan de aankondiging van Het meisjesmanifest in de mooie zomerbrochure van Blossom Books (zie p14-15). Of lees het hier:

zomerbrochure Blossom Books Het meisjesmanifest september 2019