Carlie van Tongeren met haar boek Het zusje van

Hoera, Het zusje van staat in de februari Young Adult-top 6 van Chicklit.nl! Ik zag het een beetje laat, maar het is nog steeds februari en ook nog steeds een prachtige top 6 om met mijn Blossom Books shortie in te staan.

Voor die feestelijke top 6 van Chicklit.nl poseerde ik toepasselijk met 6 Zusjes. (Wel een beetje jammer dat daardoor de bovenkant van mijn hoofd er niet meer op paste.)

Recensie: 5 hartjes
Ook zag ik nu pas de recensie van Chicklit.nl over Het zusje van en die telde 5 hartjes & heel veel woorden waar ik erg blij mee ben. Ik zal hier alvast een stukje met jullie delen:

‘Het zusje van is een emotionele tocht door een uiterst delicaat onderwerp. Het verdient heel veel respect dat Carlie van Tongeren dit aangedurfd heeft en de manier waarop mist zijn doel niet. De eenvoudige zinnen en gedistilleerde scènes brengen alleen het strikt noodzakelijke onder de aandacht.’

Lees de rest van de review op de website van Chicklit.nl!