Daar staat mijn niet zo geheime verhaal, deze maand in het magazine Mijn Geheim special. Het grootst op de cover en meteen als openingsartikel op pagina 6 😅

Persoonlijk houd ik niet enorm van de ‘dit is mijn heftige verhaal’-stijl 😉 toch ben ik wel heel blij met dit artikel. Het is fijn om ook bij deze lezers ons boek Van weerzin naar weer zin onder de aandacht te brengen en daarvoor krijg ik, samen met seksuoloog & coauteur Ingeborg Timmerman, maar liefst vijf bladzijden de ruimte!

Het gaat uitgebreid over vroeger (de aanranding, mijn herstel, mijn worsteling erna) en ook over nu (ons boek, alle nieuws over grensoverschrijdend gedrag).

Ondertussen verzorgde Ingeborg een lezing/workshop op het EMDR-congres, en zo hopen we samen twee belangrijke doelgroepen voor dit boek te bereiken: ervaringsdeskundigen & therapeuten.

Hieronder zie je hoe het artikel eruitziet: