Bedankt lieve booktokkers @daansbooks & @mirelleisreading en natuurlijk boekhandel Donner in Rotterdam voor de organisatie van het allereerste MAD Booktok event in Nederland! En natuurlijk alle booktokkers, lezers & andere schrijvers die er zaterdagavond 9 april waren om het feest compleet te maken.

Het schrijversplein mocht ik delen met schrijvers Chinouk Thijssen, Laura Diane, Daniëlle Bakhuis, C.E. Crezee en Lotte van den Noort. En in de theaterzaal van Donner was er via Zoom een live interview met de Amerikaanse schrijfster V.E. Schwab.

Ik vond het bijzonder om weer ECHTE lezers te ontmoeten, na zo lange tijd online contact. Onder wie @fantasybooklover3 (Demi), die mij onwijs heeft geholpen tijdens het schrijven van Het is hier helemaal (niet) perfect! en die ik nu voor het eerst in het echt zag! In totaal waren er voor dit event 300 kaartjes beschikbaar, die binnen no time waren uitverkocht.

Ben overigens ook totaal slecht in allemaal dingen tegelijk te doen. Na een half uur vergat ik nog foto’s te maken. En pas toen realiseerde ik me dat ik voor het EERST de nieuwe uitgave van Het meisjesmanifest voor me op mijn signeertafeltje had liggen hahaha!

Het was wel laaaang reizen, nog extra door werkzaamheden, maar gelukkig had ik Daniëlle Bakhuis bij mij voor een gezellige terugrit. De heenreis gebruikte ik om inspiratie op te doen voor mijn nieuwe YA…

Volgens mij kan het een terugkerend event worden in Donner! 🙂