Boekenleggers Het zusje van

Een heel kort (en beetje hysterisch) bericht dit keer, maar wel een belangrijke mijlpaal in mijn leven als schrijfster (wat klinkt dat!): IK HEB MIJN ALLEREERSTE EIGEN BOEKENLEGGERS!

Dit weekend ontving ik een wel heel fijn pakketje van uitgeverij Blossom Books: mijn allereerste matchende boekenleggers, bij mijn laatst verschenen boek Het zusje van (zomer 2020). Dit ter ere van de Blossom Books Shorties die sinds de komst van De tweede stem van debutant Elin Meijnen (maart 2021) nu écht een reeks zijn.

Ik ben er heel blij mee en ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Hieronder zie je twee close-ups van de boekenleggers. Links de voor- en achterkant van de Zusje van-boekenlegger en rechts de boekenleggers van beide Blossom Books Shorties bij elkaar:

Voor en achterkant boekenlegger Het zusje van Boekenleggers Blossom Books shorties