Zaterdagmiddag was ik te gast bij het 1e YA Booktok-event van Bibliotheek Waterland in Purmerend. Een mooie aanleiding om wat liefde voor 2 speciale mensen met jullie te delen: 

Lotte van den Noort, collega-YA-schrijver (bij een andere uitgeverij): als ik weet dat ik samen met jou ben uitgenodigd voor een event, heb ik meteen 2x zoveel zin! Je eerlijke, grappige antwoorden maken me altijd aan het lachen.

Chaya @gitanareads (booktokker): jij inspireerde me voor mijn boek Grijs en inspireert me nog steeds om alle taboes rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag te doorbreken. Wat had je mooie, originele en diepgaande vragen bedacht voor het interview!

Dat jullie lovers ook (bijna) altijd meekomen, vind ik echt ZO LEUK, dus deze post is ook voor jullie, Aaron & Tim!

Natuurlijk vond ik het ook heel leuk om de andere boektokkers, biebmedewerkers en lezers te ontmoeten. Zoals @readyourheartout.sw voor wie ik 3 boeken mocht signeren ☺️ En om mijn top 5 biebboeken te mogen samenstellen. Ik koos allemaal YA’s van eigen bodem.

Eerlijk is eerlijk: superdruk was het niet, maar gezellig wel, dus bedankt Bibliotheek Waterland voor de uitnodiging & organisatie! En nu? Waar kun je me hierna vinden…? Dat vertel ik in een volgende post!