2023 was al het jaar van nieuwe dingen buiten mijn comfortzone. Maar die waren nog mild vergeleken met afgelopen donderdag: voor het eerst op tv! Om te praten over seks. Over de niet-leuke kant daarvan. Ik kan weinig dingen bedenken die spannender en kwetsbaarder zijn dan dat…

Deze aflevering van de nieuwe talkshow ‘Nadia’ op NPO1 – thema: meer/minder zin in seks – moet nog worden uitgezonden, maar natuurlijk kan ik jullie wel alvast mijn ervaringen vertellen!

Sowieso een hele happening om in het Media Park te zijn, in een tv-studio (supermooi decor!) en aan een soort adrenaline-infuus te zitten. In een paar steekwoorden was het: Surreëel. Overweldigend. Spannend. Leuk. Prikkelparadijs. Te snel om bij te benen.

Seks weer leuk maken na een ongewenste ervaring – dat is een super subtiel onderwerp dat zich lastig leent voor op tv.

Maar goed, toen ik net op het podium zat, verscheen de cover van ons boek ‘Van weerzin naar weer zin’ op het scherm in de uitzending en dacht ik: nou, als ik nu geen heel domme dingen zeg of moet overgeven op het podium, ben ik allang tevreden met mijn tv-debuut. En dat ik dit thema, hoe kort ook, even onder de aandacht heb kunnen brengen ❤️

Superblij was ik dat ik dit podium-interview samen kon doen met mijn coauteur Ingeborg Timmerman. (Letterlijk samen was het niet, want bij Nadia zitten deskundigen juist in het publiek en ‘gewone’ gasten op het podium.)

Door de zenuwen heen

Gek hoe je (of nou: ik dus) dágen bezig kunt zijn met voorbereiden terwijl ik welgeteld 15 minuten op het podium heb gezeten. Ik heb 2 of 3 vragen beantwoord van Nadia Moussaid en ik weet eigenlijk niet eens meer goed wat ik precies heb gezegd, hoewel ik de talkshow na afloop nog zeker 100x in mijn hoofd heb herkauwd hahaha.

Als deze aflevering op tv komt laat ik het jullie natuurlijk weten en dan kan ik nog ‘lekker’ een keertje zenuwachtig zijn 😅 Vanaf 1 mei is talkshow Nadia elke dag om 19:00 te zien op NPO1.

Dank jullie wel voor al jullie support vooraf, jullie lieve bemoedigende woorden hielpen me zeker door de zenuwen heen! ❤️❤️❤️

Ik ben blij en trots dat ik het heb aangedurfd en nu gaat deze introvert 2 weken bijkomen 🙋‍♀️