Ik zag al een aantal mooie oktober-posts voorbijkomen op Instagram, waarin sommigen van jullie schrijven uit te kijken naar mijn nieuwe boek Het is hier helemaal (niet) perfect!. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee, maar ik kreeg ook een beetje buikpijn en dacht: hoog tijd voor de aankondiging van de NIEUWE RELEASEDATUM!

Door een mixje van nét niet-gehaalde deadlines van mijn kant en het papiertekort bij drukkerijen, komt mijn nieuwe YA niet eind oktober uit zoals in de Blossom Books aanbiedingscatalogus staat, maar heel iets later op: 19 NOVEMBER.

Dit nieuws is natuurlijk niet echt leuk om te delen, dus hopelijk maak ik die 3 extra weken wachten iets draaglijker met deze totaal niet-perfecte Hollandse herfstvariant van mezelf op de cover van Het is hier helemaal (niet) perfect!. Wat jullie t.z.t. vast véél beter kunnen dan ik 😉

Dus, het staat nu ook op alle verkoopsites, 19 november it is! Op donderdag(avond) 18 november zal er een boekpresentatie worden gepland, hoogstwaarschijnlijk voor het eerst in mijn hometown Deventer, en meer nieuws over een pre-orderactie volgt hopelijk zeer binnenkort.

Hoewel het nog wel een aantal weken (langer) duurt, begin ik de zenuwen toch wel echt te voelen… zo spannend weer! Ik kan niet wachten om jullie reacties op dit verhaal te horen.
Het is hier helemaal (niet) perfect! cover 2D