Carlie van Tongeren bij artiesteningang literaire marathon

Ik stond zaterdag weer eens op een podium! Een prachtig podium ook nog, in de Raadszaal in Debatpodium Arminius in Rotterdam. Ik was een van de 300 schrijvers die mee mocht doen aan de literaire marathon van Passionate Bulkboek, ter ere van het 25-jarig bestaan.

Hopelijk zijn jullie dus niet al moe van alle foto’s van andere schrijvers, want ja, ik maakte natuurlijk dezelfde foto’s als zij: op het podium, bij de artiesteningang, artiest-naamkaartje 🙈😂

Ik moest podium-Carlie wel weer even afstoffen, maar dat deed ik graag. Het was fijn om voor te dragen uit mijn boek Het zusje van en inspirerend (en leerzaam!) om naar andere schrijvers te luisteren. Een greep uit de schrijvers die ik vrijdagavond & zaterdagmiddag heb gezien: Adriaan van Dis, Connie Palmen, Kristien Hemmerechts, Maria Genova, Astrid Boonstoppel, Pamela Sharon, Nadine Swagerman & Ineke Kraijo 💛

Ook leuk: omdat ik zaterdagochtend scenariocursus had en die niet wilde missen door een treinreis op dat tijdstip, nam ik een hotel om de hoek van het debatpodium. Voor het eerst sinds mijn zoontje geboren is (2,5 jaar geleden alweer) ging ik in mijn eentje een nachtje weg. Dat was even wennen, maar heerlijk! Zie de laatste foto voor mijn stilleven vlak voor de online cursus, op een lekker krap hotelbureautje met antieke telefoon. Over het project dat ik ga uitwerken, vertel ik in een volgend blog.

Bedankt Passionate Bulkboek en de Schrijverscentrale voor deze mooie marathon! En bedankt Astrid Boonstoppel en Nadine Swagerman voor de foto’s op het podium. 🙌

Voordracht Carlie van Tongeren op literaire marathon  Carlie van Tongeren bij artiesteningang literaire marathon