Eindelijk kan ik het écht zeggen: ik ben begonnen aan een nieuwe Blossom Books Shortie!

Het idee zat al langer in mijn hoofd, maar bleef steeds vaag. Op 3 mei was ik op bezoek bij uitgever Myrthe Spiteri en redacteur Linda van Scherrenburg om te brainstormen en daarna ben ik gelijk begonnen!

De titel die ik had bedacht, vond iedereen goed en komt in de najaarscatalogus te staan, die al bijna naar de drukker gaat… Heel binnenkort kan ik die dus al met jullie delen! Net als een mini-beschrijving van het verhaal, aah zo spannend 😱

Ik schrijf in de stijl van Het zusje van, over een actueel en gevoelig thema, vanuit verschillende perspectieven, zodat je erover kunt discussiëren & nadenken. En goed voornemen: dit keer ga ik me wél aan het maximum aantal woorden houden 🙏 Ik ben nu 4.000 woorden op weg en zie hier mijn eerste schrijfactiefoto.

Verschijnt begin 2023 bij uitgeverij Blossom Books!