Nóg een boekverjaardag te vieren, want eind vorig jaar bracht ik niet 1 maar 2 boeken uit: hoera, mijn persoonlijke non-fictieboek Van weerzin naar weer zin bestaat precies (ongeveer) 1 jaar!

Daarvoor en daarna was het een drukke tijd voor mijn co-auteur seksuoloog/psychotherapeut Ingeborg Timmerman en mij: van interviews voor diverse magazines (en hier op de foto voor een podcast van @jufmariska , opgenomen in mijn eigen huiskamer), webinars & insta lives tot een 2e druk een paar maanden later.

Het regent geen recensies bij een boek over zo’n taboetopic, maar ik ben dankbaar voor alle reviews die er wel zijn (openbaar) en die ik persoonlijk via DM of mail heb mogen ontvangen ❤️

Het is zo fijn om te horen dat dit boek echt iets brengt wat er nog niet was. Dat het mensen helpt bij die laatste stap die ikzelf ook zo lastig heb gevonden. En natuurlijk ook dat de inhoud en schrijfstijl als prettig worden ervaren.

Mijn wensen zijn: een 3e druk en een vertaling.

En voor het grotere geheel wens ik meer aandacht op dat waar het echt om gaat: helen & je eigen seksualiteit hervinden (ipv de overkill aan aandacht voor de traumatische ervaring an sich).