Vanmiddag was het zover: ik ging een stapel Het is hier helemaal (niet) perfect! signeren bij Boekhandel Broekhuis in Deventer! Natuurlijk was dat niet hetzelfde als signeren tijdens een echte boekpresentatie (zoals de planning was vorige week donderdag), maar ik vond het toch een bijzonder moment 💜

Het was ook de eerste keer dat ik mijn nieuwe boek in een winkel zag! Nietsvermoedend overigens, toen ik de tafel met ‘verse oogst’ bekeek zoals ik altijd doe. Net als alle schrijvers die te gast zijn in boekhandel Broekhuis in Deventer, mocht ik tafelvoetballen met bedrijfsleider Eric Bol – die foto houden jullie nog te goed.

In Deventer vind je nu de grootste stapel gesigneerde exemplaren van Het is hier helemaal (niet) perfect!. Ook naar de andere vestigingen in oa Hengelo gaan er een paar.

EN… als ze op zijn, ga ik weer nieuwe exemplaren signeren. Want zoals je op de 4e foto ziet, blijf ik dat doen in samenwerking met Boekhandel Broekhuis. Daar bestellen kan ook als je niet in mijn (mooie) regio woont!