Mijn nieuwe Young Adult-boek Grijs ging vandaag om 12:00 uur naar de drukker!!

Daar heb ik vrij weinig aan toe te voegen, behalve heel veel WAAAAAAH’s, dus ik houd het eens kort 😉

De deadline was 5 dec., dat werd dus een half dagje later. Dat komt omdat ik zoveel houd van ‘leuke’ tussendoortjes in boeken, zoals chats en andere dingen die ik nog even niet verklap, en die zijn natuurlijk niet per se leuk voor de vormgever/zetter. Vandaar dat we kwamen tot drukproef nr. 5.

En ook omdat de angstige perfectionist in mij het hele verhaal tóch nog 1x wilde nalezen. De opbrengst was nog een verkeerde afbreking, een vreselijke dt-fout en een onjuiste datum, dus het was niet voor niets 😉

Nu zit er niks anders op dan… loslaten. En ongeduldig wachten tot het 25 januari is en Grijs in de winkel ligt en ik jullie reacties pas kan gaan horen. Voordat ik me daar zenuwachtig om ga maken, ga ik deze decembermaand eerst genieten van deze mijlpaal!

Liefs van een blije, voldane & vermoeide schrijver (die wel een grijs hartje mist) 🖤🤍

Lees ook:
Aftiteling Grijs: 2e versie AF
Grijsupdate versie 1