Jaaaa het is zover: de stembussen voor de Jonge Jury Prijs 2021 zijn geopend! Tussen januari en mei kun je je stem uitbrengen op mijn nieuwste YA-boek ‘Het zusje van’.

Kort geleden werd ‘Het zusje van’ gekozen tot 1 van de 11 leestips van de Jonge Jury: wat was dat een ongelooflijk mooie verrassing! Omdat ik ‘maar’ een shortie heb geschreven, had ik niet per se verwacht genomineerd te worden. (Wel stiekem gehoopt natuurlijk.)

Twee jaar geleden was ik ook genomineerd voor deze mooie prijs, met mijn YA-debuut ‘Heerestraat & Rozenlaan’. Toen won ik helaas niet en daar zou ik deze editie natuurlijk dolgraag verandering in willen brengen!

DUS: heb jij ‘Het zusje van’ gelezen, vond je het mooi en vind je dat het deze prijs verdient? Je maakt mij heel erg blij met jouw stem! HIER KUN JE STEMMEN.

Je kunt anoniem stemmen of je gegevens achterlaten, en dan maak je ook nog kans op een mooie camera.

Weet je het nog niet? Geen punt, want je kunt nog tot mei je stem uitbrengen. Ik beloof dat ik jullie niet elke dag ga spammen tot het mei is, maar je zult deze post vast nog wel een keer voorbij zien komen…

HEEL ERG BEDANKT ALVAST!!