Vlak voor het weekend leverde ik versie 3 van mijn nieuwe Young Adult-boek Alleen thuis in bij mijn redacteur van Blossom Books – mijn laatste versie voor de drukproef!!!

Speciaal voor @odettebrethouwer nog een duimfoto, want dat deed ik schijnbaar bij elke versie die ik inleverde (jullie snappen: al mijn creativiteit zit ín dit boek). Dit zijn de duimen bij versie 3, 2 en 1 van Alleen thuis 💛💛💛

Ik ga hoofdpersonen Juna & Lennon nu echt missen… 🥹 maar ik ben ook blij dat jullie binnenkort met ze kunnen kennismaken, want daar schrijf ik uiteindelijk voor.

In september is het zover – waarschijnlijk zelfs precies op mijn verjaardag – ik kan niet wachten tot jullie dit boek kunnen lezen en ik er alles over mag vertellen op het podium van YALFU op zondag 29-9 in Utrecht! 🤩

En misschien dan nog een laatste duimfoto bij de drukproef…?