Heerestraat en Rozenlaan Carlie van Tongeren

Vandaag precies 4 jaar geleden bracht ik mijn Young Adult-debuut bij uitgeverij Blossom Books uit: Heerestraat & Rozenlaan. Op de Dag van de Jonge Jury 2018, een heel speciale boekpresentatie. En dat jubileum vier ik graag met jullie met een winactie! 🥳🥳🥳🥳

Omdat het al zó lang mijn droom was: jeugdboeken schrijven. Ik ben blij en dankbaar en trots dat ik de afgelopen 4 jaar 4 jeugdboeken heb mogen uitgeven (en nu bezig ben met nr. 5)! Naast deze boeken heeft het ook andere mooie deuren geopend, zoals alle gastlessen die ik (vooral) via de Schrijverscentrale heb mogen geven en andere opdrachten als redacteur, columnist enz.

Dat was me allemaal nooit gelukt als ik niet 4 jaar lang (wel met grote pauzes!) stug door ben blijven schrijven aan Heerestraat & Rozenlaan. Én stug door ben blijven zetten om een uitgever te vinden, na een stapeltje afwijzingen en een net niet gewonnen manuscriptenwedstrijd.

Bijzonder blijft het dat mijn oma – aan wie ik mijn debuut zonder twijfel opdroeg omdat zij als enige álles van me las – precies 2 jaar geleden is overleden, óók op 6 juni. Gelukkig staat ze voor altijd op een van de eerste pagina’s 🖤🤍

Wil jij een van mijn 4 YA-boeken winnen? Volg mij op Instagram (doe je natuurlijk al duh), like deze post & laat in de comments weten welk boek je graag zou willen winnen:

Heerestraat & Rozenlaan (2018)
Het meisjesmanifest (2019)
Het zusje van (2020)
Het is hier helemaal (niet) perfect! (2021)

Je mag natuurlijk ook een boek winnen voor iemand anders. Meedoen kan t/m zondag 12 juni 2022. Deze winactie delen en/of iemand anders taggen worden natuurlijk extra gewaardeerd.