Donderdagochtend bracht ik 14 gesigneerde exemplaren van mijn Young Adult-boek Het zusje van naar de Voedselbank Deventer als kerstcadeautjes voor gezinnen met tiener(s).

Inspirator voor deze boekendonatie was kinderboekenauteur Kevin Hassing, die vorig jaar zijn boeken doneerde aan de Voedselbank in zijn eigen regio. Dat vond ik zo’n mooi gebaar en ik nam me voor dat zelf ook een keer te doen! ✨

Ik weet dat boeken geen eten zijn en dus geen eerste levensbehoefte, maar ik vind ook dat iedereen weleens wat extra’s mag krijgen. Zeker als dat een boek is!

Bedankt Voedselbank Deventer, voor jullie snelle & positieve reactie op mijn voorstel en veel succes met de (kerst)drukte. Ik vond het ook indrukwekkend om voor het eerst van mijn leven in de grote loods van een Voedselbank te zijn, wat belangrijk dat jullie er zijn 🙏