Na de titel en cover reveal heb ik bijna alles al gedeeld over mijn nieuwe Young Adult Grijs (tenminste, voor nu dan). Toch wil ik deze spread in de najaarscatalogus van mijn uitgeverij Blossom Books, die ik vandaag heb ontvangen, heel graag nog met jullie delen! Want als het in de catalogus staat, voelt het pas helemaal echt. 

Grijs wordt het 4e boek in de Blossom Books shorties reeks: korte, toegankelijk geschreven Young Adult-verhalen van ±160 pagina’s, uitgegeven in hard cover! Na Wees Lucie van Astrid Boonstoppel (okt. 2022), De tweede stem van Elin Meijnen (feb. 2021) en Het zusje van (aug. 2020) van mijzelf 🙂

Ik vind het heel gezellig dat ik hier samen met mijn schrijfcollega Astrid Boonstoppel sta te shinen op blz. 8/9 van de catalogus, en het maakt me ook trots. De Blossom Books shorties voelen nu echt als een volwaardige reeks, met z’n vieren bij elkaar 🙂

In de aanbiedingsbrochure van Blossom Books mag je als auteur altijd een quote aanleveren over je nieuwe boek en die van mij is als volgt: “Over seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt veel geschreven, maar het perspectief van de grensoverschrijder krijgt daarin bijna nooit een plek. Terwijl je er dan juist goed over kunt nadenken en discussiëren in de klas. Daarom wilde ik zo graag Grijs schrijven.”

Grijs staat gepland voor 18 januari 2023, ik houd jullie op de hoogte!