Voor het eerst in mijn schrijversleven stond ik op nummer 1 in de categorie Young Adult op Hebban, de grote lezerscommunity! 🥳 Met Grijs, mijn nieuwste boek bij Blossom Books. 

‘Stond’ is hier trouwens een belangrijk woord, want deze top 3 is van gisteren. Soms is het jammer dat het leven zo snel gaat haha. Toen ik net keek, was ik helaas alweer van de troon gestoten, maar wel door niemand minder dan Gouden Griffel-winnaar Yorick Goldewijk, dus daar kan ik mee leven 😉

Het is altijd weer een spannend avontuur, een nieuw boek uitbrengen… Bij Grijs was ik extra zenuwachtig, omdat het thema (en het perspectief van Wes) zo gevoelig ligt. De reacties die ik sinds eind januari heb ontvangen op Grijs maken me blij en dankbaar, en ik hoop op nog veel meer nieuwe lezers de komende tijd! 🙏🙏

Bekijk hier Grijs op Hebban.nl