Het wordt pas écht echt als je boek in de aanbiedingscatalogus staat. En daar staat Heerestraat & Rozenlaan te shinen op pagina 8 en 9 in die toch al supermooie brochure van YA-uitgeverij Blossom Books.

Toen de zomercatalogus door de bus kwam – met een heel lief briefje erbij van redacteur Lotte van Blossom Books dat ze stiekem even trots is als ik dat het boek er bijna is – kon mijn dag niet meer stuk.

En toen mijn dochter (3), na het bekijken van de pagina’s met mijn foto en boek, heel serieus vroeg: mama, sta jij dan ook op de voorkant? kon mijn dag helemáál niet meer stuk.

Deze voorkant dus:

aanbiedingscatalogus zomer 2018 Blossom Books

Ik kan niet wachten om Heerestraat & Rozenlaan straks echt in mijn handen te hebben en met iedereen te delen, na al die jaren dat ik er in mijn eigen hoofd en wereldje aan heb gewerkt! Nog even geduld tot 6 juni…