Hoera! Wat een ongelooflijk mooie verrassing vandaag: mijn nieuwste Young Adult-boek Het zusje van is 1 van de 10 leestips van de Jonge Jury! Ik ben zó blij en trots dat ik tussen deze mooie selectie titels sta. 

De Jonge Jury vind ik een van de mooiste campagnes voor leesbevordering in ons land. Sinds ik daar in juni 2018 op het podium van TivoliVredenburg mijn YA-debuut Heerestraat & Rozenlaan mocht presenteren, heeft de Jonge Jury een speciaal plekje in mijn hart. Heerestraat & Rozenlaan werd daarna gekozen tot een van de kerntitels voor de Jonge Jury Prijs van 2019 en werd tegelijkertijd genomineerd voor de Jonge Jury Debuutprijs in dezelfde editie. Helaas won ik beide prijzen toen niet… Hoe tof is het dat ik nu weer kans maak!

Ook als ik de Prijs van de Jonge Jury 2021 in mei volgend jaar niet win, ben ik dolblij dat mijn boek de komende maanden door heel veel meer scholieren gelezen gaat worden! ?

Lees op de site van de Jonge Jury verder over de campagne en de andere 9 leestips.