Nog vergeten te delen: beide boeken van seksuoloog Ingeborg Timmerman & mij schitterden begin november in de Margriet. In nummer 48 stond de boekenrubriek in het teken van 3x seks.

Wat een eer dat onze boeken 2 van de de 3 plekjes mochten vullen: de herdruk van Zin in seks! (nieuwe editie 2022) en Van Weerzin naar weer zin (december 2021). Beide gaan over het hervinden van je eigen seksualiteit, maar dan vanuit verschillende invalshoeken. Met en zonder trauma, kortweg.

Verder vergat ik in 2022 nog een van de mooiste interviews te delen: dat verscheen in het april-nummer van EMDR magazine, een belangrijk magazine voor therapeuten. Ik vertelde daarin o.a. over mijn eigen ervaring met EMDR en wat ik heb gemist in therapie, vooral op het gebied van seksualiteit.

Mooi moment om mijn dankbaarheid uit te spreken voor alle verschenen publicaties in 2022 naar aanleiding van het verschijnen van Van weerzin naar weer zin! Het thema seksueel grensoverschrijdend gedrag blijft actueel, dus wie weet wat er nog volgt in het nieuwe jaar.

Lees hier de digitale versie van de rubriek in de Margriet.