Even een feestelijk momentje in deze minder feestelijke lockdown-tijden: ik vier dit jaar mijn 10-jarig jubileum als schrijver en dat doe ik met precies 10 boeken!

Je ziet ze hier allemaal opgestapeld liggen, van boven (nieuwste) naar beneden (oudste):

10. Van weerzin naar weer zin (dec 2021, Van Duuren Psychologie)
9.  Het is hier helemaal (niet) perfect! (nov 2021, Blossom Books)
8.  Het zusje van (aug 2020, Blossom Books)
7.  Omgaan met ongewenste intimiteiten (aug 2020, AnderZ/van Duuren)
6.  Het meisjesmanifest (sept 2019, Blossom Books)
5.  Heerestraat & Rozenlaan (juni 2018, Blossom Books)
4.  Zin in seks! (nov 2016, AnderZ/Van Duuren)
3.  Cruise Control (nov 2013, Zomer & Keuning)
2.  Liever Lombok (aug 2012, Zomer & Keuning)
1.  Pasta & passie (okt 2011, Zomer & Keuning)

In al die schrijfjaren ben ik gegroeid, en ik zie absoluut dingen die ik totaal anders zou doen als ik mijn 1e boeken nu opnieuw zou schrijven. Toch zijn alle boeken om een bepaalde reden speciaal voor me. Bijv. omdat het boek mijn debuut was binnen een genre, zes versies nodig had, prachtige andere deuren voor me opende, superpersoonlijk was of al jaren in mijn hoofd zat.

Het ging niet allemaal van een leien dakje, maar het ging, linksom of rechtsom, want hier liggen ze. Voor alle schrijvers in wording: hou vol, hou moed, schrijf door, maak schrijfkm’s, groei en geniet van alle woorden. En voor alle lezers: bedankt dat ik mede dankzij jullie deze titels heb kunnen maken.